Nieuwbouw 2019

De kogel is door de kerk,
we gaan het eind september 2019 heel anders doen!

Een frisse look, iets nieuws, iets moois, dáár hebben we zin in. Een nieuwbouwplan suddert al een paar jaar in onze gedachten en nu gaat het echt gebeuren. Om het dan ook grondig aan te pakken hebben we definitief besloten de bestaande boerderij van grond af aan helemaal opnieuw te bouwen. Dat betekent dat wij, anders dan u van ons gewend bent, eind 2019 voor een paar maanden onze deuren zullen sluiten. Naast het feit dat er dan daadwerkelijk ook geen deur is om te openen blijven wij natuurlijk telefonisch en via de mail altijd bereikbaar. 

Wat voor moois staat er allemaal te wachten?

Wat dacht u van een praktisch ingedeeld hoofdgebouw zodat iedere gast weet waar hij/zij heen kan om te genieten van alles wat de Walvisvaarder te bieden heeft.

Hoe klinken fijne zithoekjes en tafels van verschillende hoogtes in de zaal en bij de bar? Een ruim entree zodat er geen hindernisbaan meer ontstaat door alle bagage op drukke dagen, een overzichtelijke werkplek voor het receptieteam waar u altijd één van de bemanningsleden aan kunt spreken. En wat dacht u van een eigen ruimte voor bijvoorbeeld een vergadering, lezing, cursus of de leukste familiefoto's via groot scherm voorbij zien komen onder het genot van een drankje omdat oma 80 is geworden ... Dit klinkt goed hè, vinden wij ook!

Geen zorgen: Onze vertrouwde open haard verplaatsen we naar een ander gedeelte zodat u zich kunt blijven opwarmen na een wandeling als het wat kouder is. Ook blijven we van de hotelkamers af, die hebben al een prachtige make-over gehad. De bemanning blijft ook gewoon zitten waar die zit .... maar dan op een vernieuwde werkplek ;)

Het is natuurlijk nog lang niet zo ver, Dick en Ilma blijven finetunen en waarschijnlijk ziet en merkt u de eerste veranderingen dit seizoen al, spannend én leuk! Voor de geïnteresseerden onder ons is het mogelijk om tijdens uw verblijf een kijkje op het plan te nemen. Spreek de bemanning gerust even aan, we laten het u graag zien!

Hieronder laten we een impressie zien waarom wij zo enthousiast zijn, toch écht jullie Walvisvaarder maar dan in een vers jasje ... we kunnen niet wachten!

Een blik op de tekeningen!

De voorkant van de boerderij is anders ingedeeld en de ingang zal aan de westkant gerealiseerd worden. Zowel binnen als buiten zullen we de stijl en zelfs het hout (her)gebuiken! (klik op de foto voor de grotere versie)

De combinatie van kleur en stijl
waar we nog meer heen gaan is duidelijk op deze moodboards!

(klik op de foto voor de grotere versie)

Herkenning? :)
(klik op de foto voor de grotere versie)