Nieuwbouw 2019

Op ons Youtube kanaal, plaatsen wij regelmatig een journaal over de verbouwing.

Laatste journaal bekijken

 

We zijn begonnen...!

Op zondag 29 september hebben wij de laatste gasten voor 2019 uitgezwaaid. Wij hopen jullie allemaal medio april 2020 weer te mogen verwelkomen voor een vakantie of weekend weg gevuld met onze ouderwetse gastvrijheid en gezelligheid die hotel de Walvisvaarder kenmerkt.

Belangrijke weetje : Wij zijn tot de opening in april 2020 op werkdagen gewoon telefonisch bereikbaar, de dames van de receptie zitten verstopt in een luxe tuinsuite om jullie te woord te staan! 

 


Personeel tijdens de verbouwing

Hoe gaat dat nou tijdens de verbouwing, zijn alle bemanningsleden vrij?
Dat is niet het geval! De koks hebben de circa eerste maanden tijd voor hunzelf om even na te puffen van het seizoen om daarna de handen met het team weer in één te vouwen om samen naar de perfecte Walvisvaarder-keuken te werken. De dames van de receptie zullen elke werkdag op werkuren achter de computer en telefoon klaarzitten om jullie te woord te staan voor iedere vraag en reservering. Wel in een luxe tuinsuite, ze beloven niet stiekem te gaan relaxen in één van de love-seats! 
De heldinnen van het ontbijt zullen gedurende de bouw voor de innerlijke mens blijven zorgen, de mannen moeten tenslotte goed eten!  De dames van de huishouding zorgen ervoor dat de harde werkers van bouwbedrijf Kolthof in een gespreid bedje belanden en doen daarnaast de grote schoonmaak, die moet ook gebeuren! 
Het is natuurlijk niet een "gewone" winter, hierdoor hebben ook Walvisvaarders de kans gegrepen om een leuke studie te volgen, hun eigen huis make-over te geven of die droomreis te maken!