Nieuwbouw 2019

Op ons Youtube kanaal, plaatsen wij regelmatig een journaal over de verbouwing.

Laatste journaal bekijken

 

We zijn begonnen...!

Op zondag 29 september hebben wij de laatste gasten voor 2019 uitgezwaaid. Wij hopen jullie allemaal medio april 2020 weer te mogen verwelkomen voor een vakantie of weekend weg gevuld met onze ouderwetse gastvrijheid en gezelligheid die hotel de Walvisvaarder kenmerkt.

Belangrijke weetje : Wij zijn tot de opening in april 2020 op werkdagen gewoon telefonisch bereikbaar, de dames van de receptie zitten verstopt in een luxe tuinsuite om jullie te woord te staan! 

Fundament

FUN-DA-MENT (het; o; meervoud: fundamenten)

ondergronds, ondersteunend deel van een gebouw

Wat zou het een fantastisch eerbetoon zijn aan onze grondleggers Roel en Will Trip om samen een fundering te realiseren die berust is op herinneringen, wensen, lessen en gevoel. Die van jullie en ons! Of dit nu iets van de afgelopen 50 jaar is, of afgelopen maanden. Een heerlijke vakantie in 1982 (of 2015!) met vrienden of familie in de Walvisvaarder, of een memorabel weekend met je lief of beste vriend(in). Nieuwe vriendschappen die hier zijn opgebloeid ... dát is onze fundering!
In oktober 2019 zal bouwbedrijf Kolthof beginnen met storten en hoe mooi zal het zijn als ilma deze in kokertjes bij (bijvoorbeeld) elke deur in het fundament kan stoppen voordat de opbouw begint. Voor altijd in het hart en (ver)nieuwe start van hotel de Walvisvaarder. 
Bij de fundering begint het nieuwe maar gaan we ook verder waar we gebleven zijn! 

Mail, schrijf, app of typ het naar ons. Alles mag, is leuk, mooi en goed!

Mail jouw fundament naar: nieuwbouw@walvisvaarder.nl
of stuur het ons met de post:
Walvisvaarder fundering
Lies 23 
8895 KP Terschelling- Lies


Personeel tijdens de verbouwing

Hoe gaat dat nou tijdens de verbouwing, zijn alle bemanningsleden vrij?
Dat is niet het geval! De koks hebben de circa eerste maanden tijd voor hunzelf om even na te puffen van het seizoen om daarna de handen met het team weer in één te vouwen om samen naar de perfecte Walvisvaarder-keuken te werken. De dames van de receptie zullen elke werkdag op werkuren achter de computer en telefoon klaarzitten om jullie te woord te staan voor iedere vraag en reservering. Wel in een luxe tuinsuite, ze beloven niet stiekem te gaan relaxen in één van de love-seats! 
De heldinnen van het ontbijt zullen gedurende de bouw voor de innerlijke mens blijven zorgen, de mannen moeten tenslotte goed eten!  De dames van de huishouding zorgen ervoor dat de harde werkers van bouwbedrijf Kolthof in een gespreid bedje belanden en doen daarnaast de grote schoonmaak, die moet ook gebeuren! 
Het is natuurlijk niet een "gewone" winter, hierdoor hebben ook Walvisvaarders de kans gegrepen om een leuke studie te volgen, hun eigen huis make-over te geven of die droomreis te maken!